2012. november 20., kedd

Fashion Club #8

Az e heti témánk a smink lett, amit Zsani választott.
Hozzám közel áll ez a téma, szeretek kipróbálni más és más sminkeket, bár az utcára sosem megyek ki úgy, hogy valami nagyon színes vagy feltűnő smink lenne az arcomon.
Amit mindig használok, az a szempillaspirál. Szerencsére hosszúak a szempilláim, de sajnos nem fekete.. Bár ha az lenne, szerintem akkor is spiráloznám...
Miért jó a szempillaspirál? Mert nem csak színezi, hanem dúsítja, göndöríti is a szempillánkat.
A másik, az alapozó. Bár erre nem nagy mennyiségben van szükség, mert (VÉGRE!!) elmúlóban vannak a feltűnő bőrhibáim, de azért még néha rámfér...
Általában minden nap, vagyis ha van rá időm reggel, egy nem nagyon feltűnő, de mégis látszó alapszínt felviszek a szemhéjamra, hogy kiemelje a szemem.
Ha valami különleges esemény van, akkor jöhet a szemhéjtus vagy a szemceruza, akár egy halványabb színes   szemhéjfesték.
Hoztam egy-két saját sminkes képet. Nem valami profik..:DDD







Miért jó a smink

A smink lényege, hogy kiemeljük arcunk igazi szépségét. Fontos, hogy a hozzánk leginkább illő sminket viseljük, hogy így még magabiztosabbak lehessünk. Fontos az is, hogy a megfelelő alkalomra megfelelő smink legyen rajtunk. Oda kell figyelnünk arra, hogy arcunk formáját megfelelően árnyékoljuk, kiemeljük legszebb részeit, és alaposan fedjük annak hibáit.

Gyűjtöttem nektek pár inspirációs képet.






















Nézzétek meg a többiek munkáját is.

   Remélem tetszett a poszt.:)


XX: Adrus

1 megjegyzés: